Draaddikte/ maasafmetingen

Mogelijke hekhoogten

Draaddikte Maasafmetingen
Type | a + b/c 100/50 x 200 x 400
R-XS | 8 + 8/6 standaard uit voorraad leverbaar

Veiligheid en design in één hekwerk

Indrukwekkende elegantie en exclusief design, zo presenteren de elegante sierroosters van de nieuwe premiumlijn van LEGI Nederland zich. Ze brengen de charme van artistiek handwerk over en maken tegelijkertijd indruk met hun hoogwaardige verwerking en de extra sterke staaldraden met een uitzonderlijk hoge stabiliteit en constante veiligheid.

Zeer functioneel en veilig
Een decoratief hekwerksysteem van LEGI is zeer geschikt wanneer een tuinontwerp vraagt ome een licht en elegant hekwerk, met het hoogste beveiligingsniveau. De succesvolle combinatie van bijzonder sterke maasdraden (8 mm) en de hoogste kwaliteit corrosiebescherming in het LEGI-veredelingsproces leidt tot extreme stabiliteit en onovertroffen duurzaamheid.

Op vele manieren te combineren
Alle sierroosters zijn te combineren met alle paalsystemen, waardoor je enorm veel ontwerpruimte hebt. De heksystemen kunnen ook worden aangevuld met technisch perfecte draaipoorten en schuifpoorten van onder andere Bam Bormet.

Klassiek en modern tegelijk
De sierroosters van onze Premium-lijn bewijzen dat schuttingen en borders een designelement kunnen zijn. De sierroosters van LEGI Nederland inspireren al tientallen jaren met hun elegante verschijning en hun vele vormgevingsmogelijkheden voor het verfraaien en beveiligen van tuinen en woningen.