Klassik

Draai- en klappoorten

Onze draaipoorten zijn ontwikkeld in overeenstemming met de hoge veiligheidseisen waaraan in de publike sector, het bedrijfsleven, de industrie en speciale veiligheidszones moet worden voldaan. De nastelbare, in het frameprofiel geïntegreerde bevestigingsonderdelen, de grondgrendel en de slotkast hebben geen uitstekende delen die eventueel ongevallen zouden kunnen veroorzaken.

Daarnaast voldoen de draaipoorten aan de hoogste vereisten voor inbraakbeveiliging, omdat het slot vanaf de buitenkant met een opgelaste lijst is beveiligd en de schroeven van de stelbare poortscharnieren niet van buitenaf bereikbaar zijn.

De degelijke uitvoering in combinatie met de LEGI corrosiebescherming maakt dat deze poorten een perfecte afsluiting voor uw terrein zijn. De poorten met 1,2 of 3 vleugels zijn leverbaar met een maximale hoogte van 4.000 mm. De maximale breedte per vleugel bedraagt 6000 mm.

Onze klappoorten zijn ontwikkeld voor bijzondere situaties zoals kinderspeelplaatsen. Deze poorten openen en sluiten zonder veer.