Conservering

Als systeemleverancier werkzaam in de objectbeveiliging en toegangscontrole, leveren wij uitsluitend dubbelstaafmatten die na het lassen van het hekwerkpaneel in zijn geheel verzinkt worden (stukverzinken). Het betreft hier thermisch- en elektrolytisch verzinkte dubbelstaafmatten.

Wij leveren geen dubbelstaafmatten die zijn vervaardigd uit sendzimir verzinkte draad omdat deze productiewijze niet voldoet aan de hoge kwaliteitseisen ten aanzien van de corrosiebestendigheid en duurzaamheid zoals gewenst door onze afnemers.

De corrosiebescherming van LEGI wordt onderverdeeld in 3 klassen. LEGI verzorgt zelf de oppervlakte behandeling van haar eigen producten. Wij hebben de productie van begin tot eind in eigen hand. Door stalen producten thermisch te verzinken wordt een maximale bescherming tegen corrosie gegarandeerd. Door legering van het zink met het staal wordt een maximale weerstand tegen mechanische belastingen verkregen.


 • LEGI corrosiebescherming (LKS I)
  Thermisch verzinken is een dompelproces waarbij het vloeibare zink in alle hoeken van zowel open als holle onderdelen en constructies moet kunnen komen. Na verwerking (per stuk) worden onze producten volbad thermisch verzinkt conform verzinknorm DIN EN ISO 1461. De constante, strenge kwaliteitsbewaking staat borg voor een gegarandeerde kwaliteit.


LEGI Galva + (LKS II)
De betere TRIPLEX bescherming van LEGI. Kleur is daarbij één van de belangrijkste vormgevingselementen , ook bij de keuze voor uw eigen hekwerk. Architecten, productontwerpers en adviseurs zoeken continu naar decoratieve kleurtoepassingen in staal. Wij bieden u de mogelijkheid om diverse kleuren te combineren.


 • LEGI corrosiebescherming (LKS IV)
  Het totaalproces van oppervlaktebehandeling gebeurt geheel in eigen huis. Dat maakt LEGI  tot een betrouwbare en deskundige partner in oppervlaktebehandeling. Na verwerking (per stuk) worden onze producten volbad thermisch verzinkt conform DIN EN ISO 1461 vervolgens elektrostatisch en milieuvriendelijk gepoedercoat.


LEGI standaard kleuren (SF)

 • SF I

  Ral 6005 Mosgroen

  Ral 6009 Dennengroen

  Ral 7016 Antracietgrijs

  Ral 9005 Gitzwart

 • SF II

  Ral 9010 Wit

  Ral 7023 Betongrijs

  Ral 7030 Steengrijs

 • SF III

  Ral 5010 Gentiaanblauw

  Ral 3000 Vuurrood

  Ral 8014 Sepiabruin

Iedere RAL-kleur is leverbaar.