LEGI | innovatie

De noodzakelijke knowhow voor de ontwikkeling van de eerste draadmatten stamt uit onze uitgebreide ervaring met draadroosters die voor de veiligheid in de mijnbouw werden ingezet. Op grond hiervan ontstond in 1964 het eerste LEGI gaashekwerk dat alle andere hekwerken overtrof op het gebied van stabiliteit, veiligheid, schoonheid en doeltreffendheid.
Met hekwerk-, poort- en ranksystemen voor particuliere, gemeentelijke en commerciële omgevingen, maar ook voor dierentuinen en stadions zet LEGI nu al meer dan 60 jaar de norm op het gebied van veiligheid, functionaliteit en ontwerp. De producten van LEGI zijn door de ervaring van meerdere generaties volgroeid en staan tot ver over de nationale grenzen voor kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid.

Ontwikkeling

LEGI is al vanaf het eerste moment pionier en innovator in de hekwerkbranche. Het merk is daarbij altijd trouw gebleven aan zijn eigen principes. LEGI blijft doorlopend intelligente en zeer doeltreffende hekwerksystemen ontwikkelen. Doeltreffendheid betekent dat materiaaleigenschappen optimaal worden gebruikt en dat afmetingen nauwkeurig op elkaar worden afgestemd, om de producten daarmee de best mogelijke prijs mee te geven.

Onder intelligente producten verstaan we hekwerksystemen, die zijn afgestemd op de behoeften van de klant en het bieden van maatwerk oplossingen. Wij bieden onze klanten systemen, die een echte bijdrage leven aan het verbeteren van de levenskwaliteit, die inspelen op de behoefte aan veiligheid, helderheid scheppen over eigendom en die opgaan in de omgeving.

Daarbij zullen we verder werken aan ontwikkelingen, omdat de leefomstandigheden van mensen steeds veranderen en LEGI ook in de toekomst de juiste oplossing ter beschikking kan stellen.