Over Legi

LEGI NL is een dealer van zowel LEGI als Bam Bormet producten. De kwaliteit en de veiligheid van deze producten sluiten goed op elkaar aan. LEGI Nederland is voortgevloeid uit LEGI (onze Duitse partner). Al sinds 1949 staat LEGI garant voor kwaliteit, doeltreffendheid, veiligheid en exclusiviteit op het gebied van hekwerken en meer.

In 1964 brachten we het eerste LEGI gaashekwerk op de markt dat alle andere hekwerken overtrof in stabiliteit en efficiëntie. Dat zetten we voort in hekwerk-, poort- en ranksystemen voor particuliere, gemeentelijke en commerciële omgevingen, maar ook voor dierentuinen en stadions. Al meer dan 70 jaar bepaalt LEGI de norm op het gebied van veiligheid, functionaliteit en ontwerp in dit vakgebied. En we blijven vooroplopen. Met unieke, duurzame producten waar u op kunt rekenen.

Al onze producten stemmen we helemaal af op de behoeften van onze klanten. Maatwerkoplossingen zijn bij LEGI NL standaard. Wij bieden onze klanten systemen, die een echte bijdrage leven aan het verbeteren van de levenskwaliteit, die inspelen op de behoefte aan veiligheid, helderheid scheppen over eigendom en die opgaan in de omgeving. Deze systemen zijn vaak een combinatie van de beste LEGI en Bam Bormet producten.